澳洲10网站注册

Tiedämme, että maantieteellinen ja henkilökohtainen läheisyys tehtaisiin on äärimmäisen tärkeää. Siten voimme kehittää pitkäaikaisia yhteistyösuhteita tehtaiden kanssa, mistä on tuloksena luotettavat piirilevyt.

Esittelemme alla tärkeimmät toimenpiteet tehtaiden suorituskyvyn maksimoinnille.

澳洲10全天一期计划

Piirilevytehtaan löytäminen ei ole kovin vaikeaa, mutta luotettavan tehtaan löytäminen on haastavaa. Meillä on erityinen prosessi tehtaiden löytämiseen ja laadunvarmistukseen, joka takaa, että käytettävissämme on aina asiakkaiden vaatimuksille sopivia tehtaita. Parhaiden tehtaiden löytäminen ja kehittäminen edellyttävät laaja-alaista asiantuntemusta. Alla oleva hankintaprosessimme kuvaa, miten tehtaiden hyväksyminen tapahtuu.

Our sourcing process to find the right factories.
Our sourcing process.

澳洲10官方开奖查询

Hyväksymme tehtaan sille teknologialle ja volyymille, jonka tehdas voi valmistaa luotettavasti varmistaen, että täytämme suorituskykyyn kohdistuvat odotukset.

Illustration of NCAB approved capability | NCAB Group

Laatu ensisijalla -ajattelumme ansiosta tehtaan suorituskyky NCAB:n ja asiakkaidemme kohdalla vastaa odotuksiamme siitä, että laatu ja toimitukset ovat parempia kuin teollisuudenalalla keskimäärin.

澳洲10官网开奖历开奖结果

Koska strategiamme on toimittaa laatua, olemme paikan päällä ja työskentelemme suoraan tehtaiden kanssa. Laatuinsinöörimme ovat suoraan vastuussa tehtaiden suorituskyvystä, yhteistyösuhteiden kehittämisestä sekä proaktiivisesta toiminnasta parannusten saavuttamiseksi. Laadunvalvontainsinöörimme varmistavat, että piirilevymme vahvistetaan spesifikaatioiden mukaan.

Auditoinnit 

Teemme jokaisessa tärkeimmistä tehtaistamme kattavan laatuauditoinnin, jossa keskitytään tuotantoprosessiin ja muihin laatuun liittyviin asioihin. Auditointi kestää kolme päivää, sen suorittaa kolme henkilöä ja se kattaa kahdeksan eri aluetta.

Sen lisäksi NCAB tekee tuotantoa edeltävän prosessin auditoinnin, jossa arvioidaan avainprosessit ja niihin liittyvä valvonta. Näitä vuosittaisia auditointeja täydennetään kuukausittaisilla prosessiauditoinneilla, joissa painopiste on tiettyjen alueiden yksityiskohdissa prosessien jatkuvaa kehitystä silmällä pitäen.

Kestävän kehityksen auditointien tarkoituksena on parantaa työolosuhteita ja ympäristötehokkuutta. Kattava auditointi kestää yleensä kaksi päivää ja sen tekee kaksi työntekijäämme. Seuranta-auditointi kestää päivän. Kaikki tärkeimmät tehtaamme auditoidaan joka toinen vuosi.

澳洲10龙虎

Päätehtaissamme on tehtaan työtekijöistä koostuvat erikoistiimit, joihin kuuluu NCAB:n valitsemia tuotannon valvojia, asiakaspalvelijoita, tuotantotekniikan insinöörejä ja tarkastajia. Tiimimme käsittelevät, valmistelevat ja valvovat asiakkaidemme tilauksia. Jokainen tiimin jäsen saa vuosittain 40 tuntia ylimääräistä, NCAB:n vaatimuksiin liittyvää koulutusta.

澳洲10计划全天

Kun odottamattomia ongelmia esiintyy, prioriteettimme on pitää asiakkaan toimitusketju toiminnassa ilman lisävikojen riskiä. Samaan aikaan NCAB käynnistää analyyttisen tutkimuksen NCAB:n laboratoriossa ja/tai tuotantoprosessissa, jolla määritämme ongelman perimmäisen syyn ja otamme käyttöön korjaavat toimet ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet, jotta ongelma ei toistu tulevaisuudessa.

Koska meillä on työntekijöitä paikan päällä, voimme pitää kaikki osapuolet aina ajan tasalla siitä, miten ongelman ratkaisu etenee tai antaa päivityksiä tilanteen pelastustoimenpiteistä.

Kaikki dokumentoidaan ja raportoidaan NCAB 8D -korjaustoimenpideraportilla. Sen sisältämät toimenpiteet vahvistetaan paikan päällä seuraavassa tehdastapaamisessa.

极速赛车稳赚方法 澳洲5计划 秒速赛车怎么玩的 极速飞艇开奖app 秒速赛车网站 快乐飞艇开奖记录网 秒速赛车在线走势图